Diversey

Maak nu voordeling kennis met Suma

Als u graag werkt in een veilige, schone en hygiënische keuken die voldoet aan HACCP normen, overweeg dan de keukenreinigingsproducten van Suma. Kent u ze nog niet? Tot en met 31 oktober kunt u heel voordeling met onderstaande Suma-producten kennismaken. U geniet dan van 20% (!) korting. Uiteraard zijn deze producten gewoon via het Horesca-bestelsysteem verkrijgbaar.

20% korting op onderstaande keukenreinigingsproducten

Product Verpakking Omschrijving
DI DIVOSAN ETHA-PLUS  2x5L Op ethanol gebaseerd desinfectiemiddel. Ideaal voor het tussentijds desinfecteren van kleine oppervlakken. 
DI DIVOSAN ETHA-PLUS  12x0,5L Op ethanol gebaseerd desinfectiemiddel. Ideaal voor het tussentijds desinfecteren van kleine oppervlakken. 
SUMA CALC D5 6X2L W207 6x2L Geconcentreerd ontkalkingsmiddel voor periodiek gebruik. Voor het verwijderen van kalkaanslag van keukenapparatuur zoals vaatwasmachines, au-bain-maries, thee- en koffiemachines.
SUMA CAFÉ MILKCLEAN S C3.4 6x1L Melksysteemreiniger voor gebruik in melksystemen van koffie- en espressomachines waarvoor een reinigingsoplossing op basis van zuur nodig is. 
SUMA CAFÉ AT 1.2GX15MM C1.7 2 x 60 stuks Reinigingstablet voor de dagelijkse reiniging van een brede waaier aan traditionele en automatische espressomachines.  
SUMA CAFÉ CLEAN C2.4  6x2L Een alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van koffie-, thee-, cacao- en melkaanslag op alle soorten koffiemachines. 
SUMA CAFÉ CLEAN C2.4  2x2L Een alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van koffie-, thee-, cacao- en melkaanslag op alle soorten koffiemachines. 
SUMA BAC D10 2x5L Gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel op basis van quaternaire ammoniumchloride. 
SUMA BAC D10  6x2L Gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel op basis van quaternaire ammoniumchloride. 
SUMA CAFÉ MILKCLEAN S TA.C3.5 2 x 40 stuks Reinigingstabletten voor melksystemen. Opgelost in water creëren deze tabs een oplossing die gemakkelijk melkresten verwijdert van stoompijpjes, kleppen en leidingen.
SUMA TAB D4 4X300PC  4x300 stuks Snelwerkende tablet voor het desinfecteren van alle oppervlakken, inclusief voedselcontactplaatsen. 
SUMA GRILL HI-TEMP D9.8  6x2L Oven- en grillreiniger speciaal ontwikkeld voor een optimale prestatie bij nog warme ovens, bakplaten en grills (max 200°C).
SUMA EXTEND D3 6X2L  6x2L Aluminiumveilig, gebruiksklaar ontvettingsmiddel voor zware vervuiling. Inclusief flexibele schuimlans (1 per verpakking).
SUMA GRILL D9 6X2L  6x2L Krachtige oven- en grillreiniger voor periodieke verwijdering van zware vervuilingen van o.a. ovens, bakplaten en grills. 
SUMA FRIT D9.1 10KG  10 kg Krachtige ontvetter in poedervorm voor periodieke reiniging van friteuses en filters van afzuigkappen.
SUMA INOX CLASSIC D7 6X0.75L 6x0,75L Gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor RVS oppervlakken. Geeft glans aan roestvrij staal. 
SUMA LIGHT D1.2 2X5L  2x5L Vloeibare allesreiniger geschikt voor het manueel reinigen van alle keukenmaterialen.
SUMA LIGHT D1.2 6X1L  6x1L Vloeibare allesreiniger geschikt voor het manueel reinigen van alle keukenmaterialen.
SUMA RAPID D6 6x0,75L Krachtige gebruiksklare sproeireiniger voor het streeploos reinigen van glas en andere waterbestendige harde oppervlakken.
SUMA GEL FORCE D3.2 2x5L Alkalische gelreiniger. Toepasbaar in grootkeukens, retail en zwembaden. 
SUMA INOX D7.1  6x0,75L Gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor RVS oppervlakken. 
SUMA MULTIPURPOSE CL.D2.3  2x1,4L Allesreiniger voor vier verschillende reinigingsgebieden in de keuken (4-in-1): reiniging van watervaste oppervlakken, vloerreiniging, handafwas en glasreiniging.  
SUMA BAC D10 2X1.4L NL 2x1,4L Reinigings- en desinfectiemiddel. Ideaal voor het schoonhouden en desinfecteren van de keuken. 
SUMA GRILL D9  3 x 2 x 750 ml Krachtige oven- en grillreiniger voor periodieke verwijdering van zware vervuilingen van o.a. ovens, bakplaten en grills. 
SUMA FREEZE D2.9  2x5L Gebruiksklare diepvriesreiniger voor het effectief verwijderen van vervuilingen op oppervlakken in diepvriezers zonder de noodzaak de diepvries eerst te ontdooien.
SUMA CAFÉ AT 2.0GX16MM C1.2 2 x 60 stuks Reinigingstablet voor het dagelijks reinigen van een breed scala aan traditionele en vol automatische espressomachines. 
SUMA CAFÉ MILKCLEAN C3.1  6x1L Suma Café MilkClean is speciaal ontworpen voor gebruik in melksystemen van koffie- en espressomachines waarvoor een reinigingsoplossing op basis van zuur nodig is. 
SUMA ALCOHOL DOEKJES  6x160 stuks Met alcohol geïmpregneerde tissues. Bevatten 80% ethanol. Bestemd voor het reinigen van o.a. thermometervoelers en kleine oppervlakken. 160 doekjes in afsluitbare pot.
SUMA CAFÉ AT 1.2GX12MM C1.1  2 x 60 stuks Reinigingstablet voor het dagelijks reinigen van een breed scala aan traditionele en vol automatische espressomachines. 
SUMA CAFÉ LIQUID C2.3 6x1L Suma Café Liquid is ontworpen om koffieresten te verwijderen, zodat de drank altijd overheerlijk smaakt. 
SUMA CAFÉ GRINDERCL.C4.1  2 x 0,43 kg Suma Café GrinderClean is het eerste product ooit ontwikkeld voor het reinigen van koffiemolens. 
SUMA CAFÉ DESCALE C5. 4x1L Suma Café Descale is speciaal samengesteld voor het effectief ontkalken van heetwater reservoirs en onderdelen van koffie-en espressomachines. 
SUMA TOTAL D2.4  2x5L Al meer dan 20 jaar dé allesreiniger in de keuken. Sterk ontvettende werking. 
SUMA TOTAL D2.4  12x1L Al meer dan 20 jaar dé allesreiniger in de keuken. Sterk ontvettende werking. 

 

Meer informatie over deze producten vindt u op de website van Diversey.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Verantwoord snoep

Verantwoord snoep LEES VERDER

Amerikaanse traktaties

Amerikaanse traktaties LEES VERDER

Da’s andere koffie

Da’s andere koffie

Test de Cupsz-koffiebekers

LEES VERDER