Cupsz

Cupsz

'Koffie verkeerd' met krachtige reclame

Een spetterende actie aankondigen, een evenement promoten of gewoon uw eigen bedrijfsnaam onder de aandacht brengen – met de koffiebekers van Cupsz verandert u een simpel drankje als coffee to go in een vrolijk (reclame)feestje. Mike Dekkers, commercieel manager van Cupsz, vertelt enthousiast: "Laatst introduceerde een groep autodealers een nieuwe Audi. Die mochten we toen op onze kartonnen bekers drukken. De dealers waren zo enthousiast dat ze die bekers nog steeds gebruiken. Voor de werkplaats lieten ze er bijvoorbeeld de merknamen op drukken die de garage voert."

CupszLeverancierspagina_425x283px.jpgDa's andere koffie

Mike schetst met het autovoorbeeld slechts een van de vele mogelijkheden om zijn ogenschijnlijk simpele koffiebeker als krachtig marketingmiddel in te zetten. "Gebruik hem bijvoorbeeld per seizoen anders. Zo krijg je een zomerbeker en een winterbeker waarop je allerlei leuke variaties laat drukken." Voor cateraars en eventorganisatoren bieden de cups zelfs een mogelijkheid om sponsoren meer attentiewaarde te geven.

Laat 't ijs maar smelten

De afbreekbare bekers – met gebruikelijke PE-laag tegen doorlekken – kennen twee varianten: de befaamde koffiecupmaat 180 ml en daarnaast de kingsize 220 ml. Op aanvraag biedt Cupsz andere maten. De bekers kennen naast de koffie natuurlijk ook thee en soep als toepassingsmogelijkheid. "En met het ijsseizoen voor de deur hebben we voor ijs en milkshakes ook een bekervariant met extra antilek-laag."

Een-tweetje wordt een-achtje

Het klinkt allemaal prachtig, maar een eigen bedrukking is toch meestal alleen voor de grote horecajongens betaalbaar, vanwege de vaak hoog afnameaantallen? "Juist vanaf duizend stuks bieden wij dit product al aan. En omdat we na goedkeuring van het ontwerp altijd binnen acht werkdagen leveren, schakel je er vanuit je horecazaak supersnel mee." Ondernemers die vastlopen met het ontwerp helpt Mike graag verder. "Dat doen we gratis. Net als het bedrukken en binnen acht dagen leveren. Je betaalt bij ons dus één heldere prijs. Daar zit alles bij in. Nou ja, behalve de koffie, thee of het ijs dan..."

Gratis uitproberen?

Test de praktische koffiebekers zelf. Vraag een proefpakket aan via uw Horesca horeca-adviseur. Leest het hele artikel over de koffiebekers van Cupsz in magazine 'tlekkerst.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

 

LEES VERDER

Heidi’s Alpenbälle

Heidi’s Alpenbälle

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER

Ongelofelijk lekker

Ongelofelijk lekker

Ontdek Sweet Street Desserts

LEES VERDER