Pulltry

Pulltry

Creatief met kalkoen

'De snelle hap' heeft er een nieuwe dimensie bij. Want fastfood kan best betekenen dat het eten langzaam is bereid bij de maker. Dat geldt absoluut voor Pulltry, verrassend smakelijk en langzaam gegaard kalkoenvlees.

Lekker authentiek

Het is een enorme trend in Nederland: pulled pork. U weet wel, van dat suddervlees uit oma's tijd. Pulltry ontwikkelde daar een nieuwe variant op: rafelvlees van authentiek gegaarde kalkoen. Het vlees wordt lange tijd op een lage temperatuur gegaard. Deze bereiding zorgt voor smaak én malsheid.

Kies uw smaak

Pulltry is een cleanlabelproduct: gemaakt dus met specerijen, kruiden en marinade die compleet E-nummervrij zijn. Pulltry biedt drie smaakvarianten. Allereerst de zoete pineapple honey, op basis van ananas, ouderwetse kruidnagel en nootmuskaat. Daarnaast de mango curry en de populaire smoked barbecue.

Nieuwsgierig?

Probeer dit ouderwetse vlees in een modern jasje uit. Vraag een proefpakket aan via uw Horesca horeca-adviseur. Eerst meer lezen en inspiratie opdoen? Lees dan het artikel over Pulltry uit ons magazine 'tlekkerst.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Refills van Bolsius

Refills van Bolsius

De oplossing voor sfeerverlichting


LEES VERDER

Verantwoord snoep

Verantwoord snoep

Probeer Food2Smile-samples

LEES VERDER

Heidi’s Alpenbälle

Heidi’s Alpenbälle

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER