Stylepoint

Stylepoint

Stylepoint BV is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. Al vele jaren is Horesca 1 van de geselecteerde partners. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden.

Stylepoint BV voegt continu artikelen aan het assortiment toe, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit. Wij zijn trots u onze producten te presenteren welke bestaan uit horecaporselein als St.James, Australian Fine China en Porcelite. De bestekmerken, Porcelite en WNK. Stölzle glaswerk artikelen, Melamine buffetartikelen en Daymark.

Stylepoint heeft uitgebreide brochures die u kunt downloaden. U kunt ook het artikel in ons magazine tLekkerst nog eens nalezen.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Refills van Bolsius

Refills van Bolsius

De oplossing voor sfeerverlichting


LEES VERDER

Verantwoord snoep

Verantwoord snoep

Probeer Food2Smile-samples

LEES VERDER

Heidi’s Alpenbälle

Heidi’s Alpenbälle

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER